TERVETULOA TANSKALAISEN MUODIN MAAILMAAN!

Friendtex on myynyt muotivaatteita itsenäisten jälleenmyyjien kautta jo vuodesta 1986 alkaen. Yrityksen emoyhtiö sijaitsee Tanskassa. Suomessakin Friendtex on toiminut jo vuodesta 1991 saakka! Friendtex on pohjoismaiden suurin muotivaatteita markkinoiva suoramyyntiyritys. Yrityksellä on yli 1500 myyjää 13 Euroopan maassa. Tuotteita voi ostaa vain itsenäisiltä jälleenmyyjiltä (kotikutsut, työpaikoilla, kotiputiikit).

Friendtex on ollut vuodesta 2003 alkaen mukana kansainvälisessä kampanjassa taistelussa syöpää vastaan. Jälleenmyyjien kautta voit ostaa hyväntekeväisyysnalleja, rannekoruja ja kausittain vaihtuvan paidan. Suomessa saatu myyntituotto menee Suomen Syöpäyhdistyksen perustamalle nimikkorahastolle, Friendtex-rahastolle.

Friendtex myy tällä hetkellä vain naisten vaatteita. Päämalliston lisäksi on lanseerattu upea, romanttisempi ONCE-mallisto. Mallistoon on oma kuvasto.

 

Olet tervetullut tutustumaan yksin tai ystävien kanssa Friendtexin upeisiin tuotteisiin Kotiputiikkiini Maskuun.

Voit myös tilata malliston työpaikallesi tai pitää kauden kuumimmat kotikutsut!!

Tuotteiden osto tapahtuu pääasiallisesti siten että ostopäätöksen jälkeen tilaan haluamasi tuotteet tehtaalta. Tilaus tulee 1-2 viikon kuluessa postitse minulle.Toimitan tuotteet sovitulla tavalla joko kotiin tai asiakas noutaa tuotteet kotiputiikistani. Tilatut tuotteet maksetaan tilille vasta kun tuotteen on saanut. Osan tuotteista voin myydä suoraan kotiputiikkini mallistosta jolloin sen saa heti mukaan. Kaikilla tuotteilla on 14vrk:n vaihto- ja palautusoikeus (ei koske ale-tuotteita).

Nyt sinulla on mahdollisuus myös ostaa tuotteita -20% alennuksella itsellesi ja perheellesi tai tienata omat vaaterahat ryhtymällä minimyyjäksi. Ota yhteyttä niin kerron lisää!

 

 

Friendtex-jälleenmyyjäsi

 

Miia Jaakkola

Sirkkutie 1

21250 Masku

p. 040-8477434

miia.jaakkola(ät)hotmail.com

 

KOTIPUTIIKKI AVOINNA:

Pääosin sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopivin aika!

 

SEURAA Facebookista

AJANKOHTAISET KUULUMISET, TAPAHTUMAT JA ALENNUSMYYNTIPÄIVÄT!